Monitorizare inovatoare la nivel national prin aplicatia FoxTrack

Pentru monitorizarea in timp real a campaniilor, actiunilor sau studiilor de anvergura nationala si transfrontaliera, am dezvoltat un sistem de monitorizare si localizare prin GPS.
 

Sistemul se bazeaza pe:

  • conexiune la internet de mare viteza,
  • smartphon-uri/tablete dotate cu GPS pentru fiecare membru al echipelor din teritoriu,
  • o aplicatie inovatoare numita FoxTrack, dezvoltata special si dedicata monitorizarii,
  • servere speciale de mare capacitate pentru stocare imagini, cu grad inalt de securizare.

 
Monitorizare nationala si vizualizare

Precizia localizarii si functionalitatile incluse, ne permit ca prin aplicatia FoxTrack sa monitorizam in timp real campanii sau actiuni desfasurate simultan pe intreg teritoriul tarii.
Spre exemplu, in cazul unei actiuni de distributie/ afisare materiale publicitare, la finalizarea actiunii punctuale, pentru fiecare locatie echipa va realiza o fotografie care prin intermediul aplicatiei va fi instant uploadata/trimisa pe serverele noastre, folosind serviciile de date ale partenerului Telekom Romania.
 

Fotografia contine urmatorii parametri:

  • locatie GPS;
  • localitate inferioara, localitate superioara, judet;
  • data si ora la care a fost realizata.

 
Prin acest procedeu urmarim in timp real corectitudinea afisarii materialelor, venind in sprijinul beneficiarului cu date verificate si verificabile privind acoperirea intregii arii de interes.
 

Monitorizare nationala in timp real
Prin folosirea FoxTrack se poate identifica in mod unic locatia in care au fost afisate/distribuite materialele precum si faptul ca actiunea s-a realizat in timp util.
Pentru a urmari activitatea din teritoriu, toate inregistrarile din baza de date se afiseaza printr-o aplicatie bazata pe Google Maps, iar localitatile care au fost acoperite se semnalizeaza cu pin-uri.
De asemenea, aplicatia calculeaza si afiseaza in timp real procentul de acoperire a zonelor de interes.
 

Raportare finala
Raportul final de monitorizare contine o arhiva electronica cu fotografii ale materialelor afisate din toate locatiile, identificate unic prin GPS si localizate cu abatere mai mica de 10 m.