Packaging: mega-surpriza Panzani pentru iubitorii orezului de calitate!

Exotice, delicate, parfumate si sanatoase – trei noi propuneri de orez Panzani intra simultan pe piata. Astfel, Panzani Romania vine in intampinarea consumatorului modern, cu gusturi tot mai rafinate, dar cu din ce in ce mai putin timp disponibil. Pastrand identitatea generala a liniei, am subliniat caracteristicile definitorii si unicitatea fiecarui produs folosindu-ne de limbajul culorilor si de ilustratie.
 

Pentru Basmati & Salbatic – un mix care imbina delicatul orez Basmati cu exoticul si hranitorul orez Salbatic, am ales nuante de turquoise. Amestecul de albastru si verde are in acelasi timp atribute reci, dar si calmante. Bolul continand un amestec de boabe impecabile este insotit de gradientul ce porneste de la turquoise deschis si atinge in final nuantele inchise, purtand subconstientul intr-o calatorie de la dulcele-feminin la energicul-sofisticat.
 

Originalul orez parfumat Thai Jasmine ne aduce in farfurie bucataria orientala. Violetul s-a dovedit a fi cea mai buna alegere coloristica pentru a-i reprezenta personalitatea. Culoarea violet povesteste despre bogatie si extravaganta, creativitate si calitate premium. Am echilibrat nota exotica a denumirii, intarita de culoarea violet prin ilustrarea unei retete in care consumatorul sa regaseasca ingrediente familiare precum ceapa rosie, ardeiul sau pastaile de mazare.
 

Trigrano este un mix din trei tipuri de orez: Rosu, Salbatic si Prefiert. Este perfect pentru variante nenumarate de salate sau poate fi servit ca si garnitura alaturi preparatele din carne, peste sau legume. Pentru acest mix exotic si hranitor am ales puterea culorii rosu ca suport pentru denumire, in echilibru cu vitalitatea verdelui ce se regaseste generos in ilustratie.