Packaging: Quinoa pe piata romaneasca, in exclusivitate de la Panzani

Panzani propune in premiera Quinoa – superalimentul zeilor amerindieni, in doua variante: Quinoa si mixul Orez Natur + Quinoa. Usor de preparat si portionate in saculeti, acestea reprezinta o sursa bogata in proteine, minerale, fibre si vitamine.
 

Ambalajul Quinoa respecta reteta grafica a liniei consacrate orezului si mixurilor Panzani Romania. Am ales pentru suportul denumirii un gradient de fuchsia (magenta). Fuchsia este o culoare vesela, care incurajeaza creativitatea, iar combinatia de rosu si violet contin pasiunea, puterea si energia rosului imobilizate in introspectia si energia linistita a violetului. Pentru ca acest aliment este nou pentru majoritatea consumatorilor, am optat in ilustratie pentru o reteta in care boabele de quinoa sa fie insotite de legume clasice in bucataria romaneasca. In alta ordine de idei, aspectul boabelor fierte de quinoa nu este unul dintre cele mai generoase din punct de vedere estetic, astfel ca utilizarea din belsug a legumelor si bolul din lemn aduc suplimentul de contrast si culoare necesar unei imagini apetisante.
 

Pentru Orez Natur + Quinoa am ales eleganta si stabilitatea culorii maro. Este culoarea confortului, protectiei si bunastarii materiale. Maro este o culoare serioasa, puternic ancorata in pamant, semnificand stabilitate, structura si sprijin. Am echilibrat solemnitatea culorii maro prin ilustratia punctata de veselia legumelor si a culorii bolului, intr-un rezultat final cat se poate de apetisant.